Bijles

Uw kind zit op de basisschool in groep 3 t/m 8. Op een of meer vlakken kan uw kind echter wel wat extra hulp gebruiken. Ondanks de individuele aandacht van de school behoudt uw kind een achterstand. Bent u op zoek naar bijles in een vertrouwde omgeving? Dan bent u hier aan het juiste adres. Ik bied uw kind extra hulp, oefening en begeleiding aan. Samen zorgen we er voor dat uw kind zich zekerder voelt op het gebied waarmee hij of zij de hulp nodig heeft.

Kennismaking

Bij u thuis

Materiaal

Tarieven

Zodra u contact met mij opneemt maken we een afspraak voor een kennismaking. Deze kennismaking is gratis en vrijblijvend en zal net als de bijlessen plaatsvinden bij u thuis. Tijdens deze afspraak leer ik u en uw kind kennen en misschien nog wel belangrijker u en uw kind leren mij kennen. Ik vind het belangrijk dat alle partijen een goed gevoel hebben voordat we aan de bijlessen beginnen. Een goede sfeer is immers het belangrijkste voor uw kind om te leren!

Voor zicht op de verschillende opties en tarieven, klik hier.

De bijlessen vinden plaats bij u thuis. Zo heeft uw kind een vertrouwde ruimte om met mij in te werken. Ook vind ik het belangrijk dat er altijd een ouder of verzorger op de achtergrond aanwezig is. Zo blijft u op de hoogte over het verloop van de bijles terwijl u toch uw eigen dingen kunt doen. Het is wel van belang dat er een rustige sfeer in huis hangt op het moment dat ik en uw kind aan het werk zijn. Bijlessen met een kamer vol visite zal natuurlijk voor uw kind niet werken.

In het kennismakingsgesprek zullen we bespreken waar de komende tijd aan gaan werken. Dit kunnen alle schoolvakken zijn waarbij uw kind een extra duwtje in de rug nodig heeft. We bekijken welke methoden uw kind op school gebruikt en beslissen aan de hand van de achterstand met welk materiaal we aan de slag kunnen.  Informeert u hierover, voor het kennismakingsgesprek, bij de leerkracht. We stellen in het eerste gesprek een leerplan op om vast te stellen hoe we te werk gaan en welke resultaten we willen boeken. Misschien kan de leerkracht op termijn extra opdrachten meegeven waaraan ik en uw kind kunnen werken, dit moedig ik zeer zeker aan!

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now