press to zoom

press to zoom
Stefan05.jpg
Stefan05.jpg

press to zoom

press to zoom
1/3

Your details were sent successfully!

Stuur een mail voor een leuke kennismaking.

Uw bericht is met succes verzonden!

Een fijne, flexibele hulp in een vertrouwde omgeving.

Uw kind zit op de basisschool in groep 3 t/m 8. Op een of meer vlakken kan uw kind echter wel wat extra hulp gebruiken. Ondanks de individuele aandacht van de school behoudt uw kind een achterstand. Bent u op zoek naar bijles in een vertrouwde omgeving? Dan bent u hier aan het juiste adres. Ik bied uw kind extra instructie, oefening en begeleiding aan. Samen zorgen we er voor dat uw kind zich zekerder voelt op het gebied waarmee hij of zij de hulp nodig heeft.

Voor meer informatie klikt u hier. 

Diverse mogelijkheden met betrekking tot tarieven

Buiten de mogelijkheid om per half uur, per uur of per anderhalf uur af te rekenen is er ook de mogelijkheid om een strippenkaart aan te schaffen. Hiermee koopt u meteen 5, 10 of 15 uren bijles in. Hiermee ontvangt u per uur een steeds aantrekkelijkere korting.
 

Bekijk hier alle tarieven.

Een kind met een eigen karakter, een bijles met een eigen karakter

Door diverse ervaringen met kinderen van verschillende leeftijden ben ik in staat de bijlessen aan te passen aan de wensen van zowel de ouders als het kind. In de bijlessen bied ik zowel educatie, plezier als coaching. Uw kind zal worden gemotiveerd met beloningen in de vorm van leerzame spelletjes, een klein presentje of een simpele high five. Een erg belangrijk onderdeel in een leerproces vind ik zelfverzekerdheid. Is het kind niet zeker van zijn eigen zaak, zal het door twijfel fouten maken. Hieraan kan zo nodig ook gewerkt worden. Lees hier meer over in mijn visie op onderwijs. 

Flexibel voor zowel ouder als kind

Zowel voor ouder als voor kind ben ik flexibel. Dit houdt in dat er altijd valt te praten over tijdstippen, plaatsen, verloop en inhoud van de bijles.

Kijk hier verder voor meer informatie over de bijlessen.

Onder de aandacht

Wat ouders/verzorgers zeggen over Bijles Vlaardingen

Natuurlijk vindt u het belangrijk wat mensen die al gebruik maken van de diensten van Bijles Vlaardingen vinden. Hier vindt u recensies over Bijles Vlaardingen.

Strippenkaart: voordelig meerdere uren les 'inkopen.'

Naast het normale 0,5 uur, 1 uur en 1,5 uur tarief kunt u er bij mij ook voor kiezen om een strippenkaart aan te schaffen. Hiermee verzekert u zichzelf met aanzienlijke korting voor meerdere uren bijles.

Uw kind dat nog niet op de basisschool zit heeft wat hulp nodig op ontwikkelingsgebied.

Uw kind is tussen de 3 en 4 jaar. Binnen nu en een jaar gaat uw kind dus naar de basisschool. U maakt zich echter een beetje zorgen om de ontwikkeling van uw kind. Wellicht heeft u dit ook al van de kinderarts op het consultatiebureau gehoord. Bijles Vlaardingen wilt u graag helpen.